Pedicure Almere Muziekwijk-Almere Poort

Voetverzorgings tips van de pedicure uit Almere Muziekwijk. Vaak krijg ik de vraag: Hoe kan ik voorkomen dat mijn nagels in groeien? Natuurlijk zijn niet alle klachten te voorkomen, maar met een aantal standaard tips kun je al een heel eind komen.

Als een van de teennagels steeds dreigt in te groeien kun je beter niet steeds de hoeken weg knippen. Het beste is om de nagels wat langer te laten en de nagel wallen vrij te maken en te houden. Dit kun je het beste door een pedicure laten doen. De pedicure kan de nagels vrij maken en leggen met hulpmiddelen, of eventueel een beugeltje plaatsen

Ook is het belangrijk dat je de juiste schoenen draagt. Dit betekent niet dat je hele dure schoenen moet kopen, maar ze moeten wel qua pasvorm goed bij je voeten passen. Bij in groeiende nagels kun je beter geen schoenen of laarzen dragen met smalle neus en ook geen hoge hakken. Sportschoenen zijn tegenwoordig echt een trend maar door het hoge voetbed zitten de tenen snel klem. Het kan zijn dat door het beoefenen van sport je voeten specifieke behandeling nodig hebben. Soms is het beter om de nagels juist wel kort te houden. In dat geval moet je het heel goed bijhouden en de nagels elke 2 a 3 weken knippen zodat ze niet kunnen in groeien. Mocht er toch een ontsteking ontstaan dan kun je hier een nat verband om doen zodat de ontsteking eruit kan komen. Als de ontsteking tot rust is gekomen kan het behandeld worden door de pedicure.

De laatste tip op dit gebied is dat je elke 6 weken je voeten laat behandelen door de pedicure, zodat de nagels eventueel verdund kunnen worden en op professionele wijze geknipt worden.

Ik fiets graag door Almere Muziekwijk en naar alle andere wijken in Almere om uw voeten op professionele wijze te behandelen. Tegenwoordig heb ik ook een auto, waardoor ik sneller van de ene naar de andere klant kom.